DJ Amigo

Een van mijn grootste passies is het vak diskjockey. Mensen amuseren, laten swingen en helemaal uit hun dak laten gaan, vind ik het mooiste wat er is. Ik ben een groot liefhebber van allerlei soorten muziek. Gecombineerd met een vlotte presentatie en wat humor, heb ik vele feesten laten slagen tot een spectaculaire happening. Ik bezit meer dan 30 jaar ervaring als diskjockey, waarvan 23 jaar onder de naam DJ-AMIGO. Elk feest blijft voor mij een uitdaging om de juiste sfeer te creëren. Een goed gevulde dansvloer is daarbij steeds mijn hoofddoel. De wensen van u en van uw gasten staan centraal.

De Muziek

Ik noem mijzelf een allround diskjockey. Dat betekent dat geen muziekstijl mij vreemd is. Mijn muziekcollectie is heel uitgebreid en divers. Het komt zelden voor dat ik niet aan een verzoeknummer kan voldoen. Verzoekjes zijn van harte welkom bij mij. Via een speciale webpagina kan men live verzoekjes indienen tijdens een feest ( Ask The Dj). Maak mij maar gek…

De apparatuur

Gedurende mijn shows maak ik gebruik van uiterst betrouwbare en professionele licht- en geluidsapparatuur. Veel aandacht wordt er besteed aan een goed geluid. Ook aan de verlichting wordt aandacht besteed. Het licht past zich voortdurend aan, aan de sfeer van de muziek.  Live-artiesten kunnen probleemloos gebruik maken van mijn apparatuur gedurende uw evenement. De apparatuur kan ingezet worden als een professionele zanginstallatie . Ik maak gebruik van louter professionele merken zoals ElectroVoice, Allen & Heath, Sennheiser, Klark Teknik, Lexicon, en Showtec. De kwaliteit staat voorop.

Boekingen

Het boeken van mij als DJ-AMIGO betekent geen aanslag op uw budget. U betaalt u nooit te veel voor uw entertainment. Ik garandeer u hoge kwaliteit voor een betaalbare prijs. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor een prijsopgave. Indien gewenst, spreek ik met u persoonlijk af om uw wensen door te nemen.

13672_747265558660388_8630291860911353004_n

Laat het feest beginnen….