Informatie

Via deze pagina zal ik u nadere informatie geven over mijn activiteiten als DJ-AMIGO. Mocht u nog meer informatie wensen, dan kunt u geheel vrijblijvend contact met mij opnemen.

DJ Amigo

739363616_5_OAsI

Een van mijn grootste passies is het vak diskjockey. Mensen amuseren, laten swingen en helemaal uit hun dak laten gaan, vind ik het mooiste wat er is. Ik ben een groot liefhebber van allerlei soorten muziek. Gecombineerd met een vlotte presentatie en wat humor, heb ik vele feesten laten slagen tot een spectaculaire happening. Ik bezit meer dan 25 jaar ervaring als discjockey, waarvan 16 jaar onder de naam DJ-AMIGO. Elk feest blijft voor mij een uitdaging om de juiste sfeer te creëren. Een goed gevulde dansvloer is daarbij steeds mijn hoofddoel. De wensen van u en van uw gasten staan centraal.

De muziek

Mijn muziekcollectie is heel uitgebreid en divers. Het komt zelden voor dat ik niet aan een verzoeknummer kan voldoen. De Nederlandse Top 40 is vanaf 1965 tot en met heden steeds volledig bijgewerkt. Daarnaast vul ik mijn muziekcollectie aan met alles wat nieuw uitkomt op gebied van Limburgstalige muziek, Nederlandstalige muziek, dance/house muziek, pop/rock muziek, R&B/rap muziek, feestmuziek of welke muziek dan ook. Verzoekjes zijn van harte welkom bij mij.

De apparatuur

Gedurende mijn shows maak ik gebruik van uiterst betrouwbare en professionele licht- en geluidsapparatuur. Alles is ingebouwd in drie flightcases en is in een mum van tijd opgebouwd. Ik werk met Virtual DJ muzieksoftware, een USB/SD-speler, een minidiscspeler, vier draadloze microfoons en een tablet voor jingles/geluidseffecten. Zo ziet mijn “mobiele studio” er uit:studioamigoDe lichtinstallatie bestaat uit moderne LED-verlichting die via een computer bestuurd kan worden. Elke locatie kan omgetoverd worden tot een heuse dance-club. De geluidsinstallatie bestaat uit een actief geluidsysteem met een vol en strak geluid, geschikt voor elke locatie. Live-artiesten kunnen probleemloos gebruik maken van mijn apparatuur gedurende uw evenement. De apparatuur is voorzien van draadloze microfoons, galmprocessor en allerlei afspeelapparatuur. Ik maak gebruik van louter professionele merken zoals Electro Voice, Allen & Heath, Sennheiser, Numark, Lexicon, DBX en Showtec. De kwaliteit staat voorop.

Boekingen

Het boeken van mij als DJ-AMIGO betekent geen aanslag op uw budget. Ik handel namens Stichting ADS Entertainment en deze stichting heeft geen winstoogmerk. Hierdoor betaalt u nooit te veel voor uw entertainment. U kunt vrijblijvend contact met mij opnemen voor een prijsopgave. Indien gewenst, spreek ik met u persoonlijk af om uw wensen door te nemen.

Stichting ADS Entertainment

Niet alleen op technisch gebied is alles bij mij professioneel aangepakt. Ook op organisatorisch vlak is alles goed geregeld. Ik handel namens Stichting ADS Entertainment en deze is ingeschreven in het register van de Kamer van Koophandel. Deze stichting bezit een btw-nummer waardoor u netjes achteraf een factuur van mij ontvangt. Elke opdracht wordt door mij schriftelijk of per e-mail bevestigd. De stichting is verzekerd tegen allerlei onheil. Bij onverwachte problemen bent u nooit de dupe. Kortom, bij Stichting ADS Entertainment is alles professioneel en betrouwbaar geregeld.

13672_747265558660388_8630291860911353004_n

Laat het feest beginnen….